ERZURUM / YAKUTİYE - Şükrüpaşa Şehit Kadir Kayveni İlkokulu

MİNİK ELLER İŞ BAŞINDA

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN GÖKKUŞAĞI ETKİNLİĞİ

Nis

Okulumujz 1/B Sınıfı Öğrencileri hazırladıkları Maniler ile Ramazan Coşkusunu yaşattılar.

Nis

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN ÖZ BAKIM BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN YAPTIĞI ÇALIMA.

Nis

Okulumuz 1/D sınıfı Öğrencisi Bahtiyar  KOMUT 'un hazırladığı ''RAMAZAN DAVULCUSU '' etkinliği ile Okulumuzda Ramazan Coşkusu yaşandı. Bu güzel etkinşiği hazırlayan Öğrencimize ,Öğretmenimize ve velimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte İbrahim Erkal Kültür Merkezinde gösterimde olan Barışsın Dünya adlı Çocuk Tiyatrosuna gittik.Bize bu imkanı sağlayan Tiyatro aşığı  velimiz Yakup  ÇAĞLAYAN beyefendiye, Yumurcak Tur Sahibi Yakup UÇAR beyefendiye ve Değerli araç sürücülerine ve özverilerinden dolayı Okul Personelimize ve İdarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ 1/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ MASAL EVİNİ ZİYARET ETTİ. MASAL EVİNDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MASALLAR DİNLEDİLER ,ŞARKILAR SÖYLEDİLER VE EBRU ÇALIŞMASI YAPTILAR. MASAL EVİ ÖĞRETMENLERİMİZE MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ 1/B SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN OKUMA BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZE VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

2/C Sınıfının eTwinning Öğrenceli Eğlence projesi kapsamında Güvenli İnternet Günü Kutladı.

Mrt

Okulumuz 2/C sınıfının eTwinning Öğrenceli Eğlence projemizde saatleri daha iyi kavramak için wordwaall programında etkinlikler yaptık

Mrt

eTwinning Öğrenceli Eğlence projemizde Saat Maketleri yaparak zamanımızı daha iyi değerlendirmeyi öğrendik

Mrt

From nature to STEM e twinning proje kapsamında yaptığımız tohum topları doğayla buluşmaya hazır kurutup doğaya atacağız

Mrt

OKULUMUZ 1/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ MASAL EVİNİ ZİYARET ETTİ. MASAL EVİNDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MASALLAR DİNLEDİLER ,ŞARKILAR SÖYLEDİLER VE EBRU ÇALIŞMASI YAPTILAR. MASAL EVİ ÖĞRETMENLERİMİZE MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

4. SIINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIĞI BASİT ELEKTRİK DEVRELERİ TEMALI ESERLERİMİZ SERGİLENDİ.

Şbt

İLİMİZDE DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINA İLKKEZ KATILAN OKULUMUZ 3. LÜK KUPASIYLA DÖNDÜ. BU BAŞARIDA EMEĞİ OLAN TÜM ÖĞRENCİ ,ÖĞRETMEN VE VELİLİRİMİZİ KUTLUYORUZ. SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ ÇOCUKLAR.