ERZURUM / YAKUTİYE - Şükrüpaşa Şehit Kadir Kayveni İlkokulu

Lokman GENÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1968 Yılında Horasan İlçesi Pirhasan köyünde doğdum.İlkokulu Horasan Atatürk ilkokulunda okudum.Horasan ortaokulunda okuduktan sonra 1987 yılında Horasan Lisesinde mezun oldum.1988 Yılında Atatürk Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme bölümünü kazandım.Dört yıllık eğitimimden sonra Erzurum Büyüyk Şehir belediyesi eski genel müdürlüğü bünyesinde 3 yıl görev yaptım.1997 yılında Horasan Yarboğaz köyüne öğretmen olarak atandım.1988 yılında itibaren Vali Hafız Paşa İlkokulunda müdür Yardımcısı olarak 15 yıl görev yaptım.2011 yılında rotasyonla Atatürk Ortaokuluna atandım. 01/08/2016 yılında Erzurum Yakutiye Celal Akın İlkokulu Müdürlüğüne atandım.2021 yılında Şükrüpaşa Şehit Kadir Kayveni İlkokulu Müdürlüğüne atandım.Halen bu görevimi yürütmekteyim.Evli dört çocuk babasıyım.